La fórmula perfecta per lluitar contra els efectes del sedentarisme

Publicada el 12/01/2021

Després de les setmanes de Nadal és un moment idoni per recordar els perills del sedentarisme. Per aquesta raó, dediquem el videoconsell de gener a donar una sèrie de consells posturals i d’exercici terapèutic per evitar les seqüeles de la manca de moviment.

Les recomanacions del videoconsell se centren en la necessitat del canvi postural i l'activació per evitar futures malalties articulars o musculars. Aixecar-se cada 45 minuts, estirar l'esquena o programar una alarma per fer un canvi postural són algunes de les pautes que suggerim. A més, és recomanable combinar aquestes indicacions amb activitats físiques com caminar, nedar, córrer o anar amb bicicleta, entre d'altres.

Davant les circumstàncies excepcionals en què ens trobem, derivades de la crisi sanitària pel coronavirus que fa que els gimnasos estiguin tancats en la seva gran majoria, insistim en la necessitat de fer exercici a casa seguint les directrius dels professionals i animem la ciutadania a moure’s.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×