El Col·legi col·labora amb Salut per facilitar l’accés a la vacuna contra la Covid-19 a tots els fisioterapeutes col·legiats en actiu que facin pràctica assistencial

Publicada el 21/01/2021

Les i els fisioterapeutes que treballen en centres del sistema públic de salut de Catalunya estan sent informats pels seus centres de treball sobre la manera com s'organitza l’operativa de vacunació en cadascun dels centres.

Per als que treballen a l’àmbit privat o per compte propi, estan col·legiats i fan pràctica assistencial, el CFC ha elaborat aquest formulari de sol·licitud de vacunació, les dades del qual posarem a disposició del Departament de Salut per tal que pugui gestionar l’operativa de la vacunació i fer una provisió de les dosis necessàries i de com caldrà distribuir-les pel territori. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 12 de febrer de 2021 a les 12.00 h. D’acord amb la informació que hem rebut del Departament, està previst finalitzar la vacunació de tots els professionals sanitaris a finals del mes de març de 2021.

Així que tinguem més informació sobre l’operativa de vacunació, n’informarem a través del web col·legial i de la resta de canals de comunicació del CFC.

Volem remarcar, que encara que us vacuneu, és molt important seguir aplicant de manera rigorosa les mesures de prevenció, higièniques i de seguretat.

Consulta aquí el document de preguntes més freqüents.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×