Curs EdiCATVID: "Maneig del malalt semicrític i crític per la COVID-19” (nivell usuari/ària)"

Publicada el 26/01/2021

Des del CatSalut s’ha habilitat la formació sobre el “Maneig del malalt semicrític i crític per la Covid-19” (nivell usuari/ària) amb l’objectiu de desenvolupar i promoure una pràctica assistencial segura en el pacient COVID-19, basada en la millor evidència disponible, mitjançant l'adquisició dels fonaments clínics sobre la COVID-19 i posterior millora de competències dels/de les professionals implicats/ades.

Com sabeu, en aquests moments hi torna a haver un important increment de pacients per COVID-19 ingressats als centres/entitats i a les UCIs i és important disposar del major nombre de professionals preparats possible per fer-ne front. En aquest sentit, la formació dels/de les professionals sanitaris/àries i els seus coneixements específics sobre com abordar als/a les pacients i en concret aquells/es més greus que presenten la COVID-19 és un element crític. Atès que aquesta formació va adreçada a professionals sanitaris que han de tenir cura d’aquest tipus de pacient, millorar els seus coneixements pot redundar en la seva seguretat i la reducció del seu neguit.

El curs està adreçat a professionals sanitaris que per les circumstàncies de la pandèmia:

  • Tindran contacte directe en el maneig de pacients crítics i semicrítics per COVID.
  • S'incorporen a una unitat de cures intensives en la qual participaran en el procés assistencial del/de la pacient i requereixen ampliar els seus coneixements en malalts crítics i semicrítics COVID.

El curs és online, té una durada d’unes 35 h aproximadament i estarà actiu fins el 31 de març. Per facilitar un major coneixement dels continguts us adjuntem el programa, que segur serà d’utilitat per animar els/les professionals a realitzar-lo.

Si compliu els requisits anteriors i esteu interessats a rebre més informació i a inscriure-us al curs, ompliu el següent formulari: https://forms.gle/6igJtky9eyvEtahD9

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×