“Fisioteràpia és moviment. Mou-te!”. Fisioteràpia a les marquesines de Catalunya per promoure la vida activa i destacar la importància dels professionals sanitaris

Publicada el 12/11/2021

Per tal de promoure la vida activa i destacar la importància dels professionals sanitaris en la millora de la salut de la població, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha posat en marxa la campanya “Fisioteràpia és moviment. Mou-te!”. Mitjançant aquesta campanya animem a portar una vida activa i saludable, en què moure's i l'exercici físic són fonamentals, no només per assolir el potencial de salut sinó per tractar molèsties o certes patologies.

La campanya aprofita també per recordar la importància de ser tractats sempre per professionals sanitaris davant de la proliferació d'un altre tipus de serveis que no tenen el coneixement necessari per tractar la salut de la població. De fet, la xacra de l’intrusisme és un dels grans problemes que afecta als fisioterapeutes. Ho podem veure en una enquesta realitzada per la Comissió d’Intrusisme del Col·legi: un de cada dos col·legiats participants considera que l'intrusisme suposa una reducció d'ingressos del 30% o superior respecte del nivell actual de facturació. A més, comporta un deteriorament de la imatge del col·lectiu i, encara més important, per als pacients el risc és inclús superior, atès que la mala praxi pot no només no resoldre els problemes de salut d'una persona sinó, pitjor encara, agreujar-los.

La campanya la podreu veure, en les properes dues setmanes, en elements de publicitat exterior de les quatre províncies catalanes, i es difondrà també a través de les xarxes socials i canals de comunicació propis del Col·legi. És una acció més de divulgació que fa el Col·legi per donar a conèixer la nostra gran feina, el nostre valor, la nostra dedicació i animar a gaudir d’un estil de vida saludable en què moure's és fonamental.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×