La Nit de la Fisioteràpia, una trobada de reconeixement a la professió

Publicada el 30/11/2021

El divendres, 26 de novembre, es va poder celebrar la Nit de la Fisioteràpia 2021 a l’hotel Hilton Diagonal Mar de Barcelona, un homenatge al conjunt de la professió i, especialment, a les col·legiades i col·legiats jubilats i doctorats, i un reconeixement públic als millors expedients acadèmics 2020-2021, als ajuts de recerca i als destinats als projectes solidaris.

La Nit va servir per conèixer també els guanyadors del Premi June Nystrom 2021, que distingeix i reconeix les i els fisioterapeutes que, per la seva trajectòria professional i la seva implicació amb la professió i el col·lectiu, han sumat valor a la fisioteràpia en tots els àmbits: social, professional, docent i científic. Enguany, la Junta de Govern ha ratificat atorgar el Premi June Nystrom de Fisioteràpia 2021 ex aequo a Mercè Sitjà i Joan Prat de los Mozos i, de manera pòstuma, a Jordi Martí Boronat, excoordinador del Servei de Rehabilitació de l’Hospital Clínic de Barcelona, que va morir el passat mes d’octubre.

D’altra banda, i com ja va passar a la Nit de la Fisioteràpia 2020, el Premi al Fisioterapeuta de l’Any d’enguany no ha premiat a una persona en concret sinó, en aquest cas, a tot el col·lectiu dels fisioterapeutes docents de les universitats catalanes, que durant la pandèmia han hagut de fer un esforç d’adaptació i diversificació en les seves metodologies docents i de transmissió del coneixement per continuar la seva tasca formativa.

La Nit de la Fisioteràpia 2021 es va celebrar tot just acabar la 10a Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×