Convocada la 50a Assemblea Ordinària del CFC, el 24 de novembre

Publicada el 05/11/2021

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca totes les col·legiades i col·legiats a la 50a Assemblea Ordinària, que tindrà lloc el proper dimecres 24 de novembre, a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona.

L’ordre del dia inclou quatre punts: presentació del programa d’activitats per al 2022, presentació i aprovació, si escau, del Reglament de Societats Professionals del CFC i del pressupost per a l’any 2022, i precs i preguntes.

En aquesta ocasió l’Assemblea tindrà un format híbrid, de manera que hi haurà la possibilitat d’assistir de forma presencial a la seu del CFC a Barcelona (carrer Segle XX, 78) o bé seguir-la en línia a través de la plataforma Zoom.

Per assistir-hi caldrà inscripció prèvia en ambdós casos a partir del proper 9 de novembre a través d’aquest enllaç, on podràs escollir l’opció que més s’ajusti a la teva disponibilitat:

 • Assistència presencial: inscripció fins dilluns 22 de novembre a les 24.00 h.
 • Assistència virtual: inscripció fins dimarts 23 de novembre a les 24.00 h.

Aquelles i aquells que us inscriviu per assistir-hi de forma virtual, un dia abans rebreu al vostre correu electrònic la invitació per assistir a l’Assemblea online que, atesa la particularitat de la virtualitat, tindrà unes normes de funcionament diferents a les de les assemblees presencials.

El període d’inscripció per assistir personalment a l’assemblea general, a fi de tenir una previsió de l’aforament i prendre les mesures d’higiene i seguretat adients, es tancarà el dia 22 de novembre a les 24.00 h, sens perjudici que si algú pren la decisió d’assistir-hi personalment després d’haver finalitzat aquest període ho pugui comunicar a la Secretaria del Col·legi per gestionar la seva assistència.

Funcionament de l’assemblea online

 1. La col·legiada o col·legiat ha d’accedir a la reunió mitjançant l’enllaç facilitat pel CFC.
 2. Durant el transcurs de l’Assemblea, els assistents poden fer ús del seu dret de paraula en el moment que ho indiqui el secretari. En aquest punt, han de demanar la paraula pel xat de l’assemblea i s’han d’identificar obrint la càmera.
 3. Les votacions seran nominals amb càmera oberta, davant la qual les i els assistents emetran el seu vot.
 4. L’Assemblea té establert dos moments de vot: l’aprovació del Reglament de Societats Professionals del CFC i del pressupost per a l’any 2022. En aquest cas la votació pot ser:
  • Abstenció
  • En contra
  • A favor
 5. Si la col·legiada o col·legiat té un vot delegat, l’ha de fer arribar abans del dia 23 de novembre a les 24.00 h al correu secretari@fisioterapeutes.cat, indicant la delegació del vot i adjuntant el document original de la delegació de vot digitalitzat amb signatura digital. En el cas de no tenir la delegació de vot amb signatura digital, s’ha de fer arribar l’original per correu certificat o postal exprés a la seu del Col·legi.

Com hem fet en altres assemblees, realitzarem un sorteig on totes les col·legiades i col·legiats assistents optareu a l’obsequi de tres xecs regal amb una caducitat d’un any (de 100, 200 i 300 euros), que podreu destinar a formació en l’àmbit de la fisioteràpia que vosaltres mateixos escolliu (tant pròpia com externa).

L’Assemblea Ordinària és el màxim òrgan de govern del CFC. És on es prenen les decisions importants i es marquen les línies estratègiques del proper any, motiu pel qual, animem a tothom a participar-hi de forma activa. A més aprofitarem la trobada per fer un pica-pica i brindar amb una copa de cava per desitjar-nos un Bon Nadal!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×