Tercera dosi per a fisioterapeutes. No has rebut l’SMS de Salut amb la cita per vacunar-te?

Publicada el 17/12/2021

Com sabeu, la campanya de vacunació està en constant actualització. En el moment en què ens trobem, i d’acord amb les indicacions del Departament de Salut, els professionals sanitaris ja podeu rebre la tercera dosi de la vacuna.

Les i els fisioterapeutes col·legiats que inicialment es van inscriure al cens del CFC per rebre la primera i segona dosi de vacunació, rebran un missatge SMS de Salut mitjançant el qual podran programar la seva cita a https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. Un cop sol·licitada la cita, podran anar al punt assignat amb l’SMS i hauran de portar la targeta sanitària així com un document acreditatiu que et permeti ser identificat com a professional sanitari (carnet col·legial, certificat de col·legiació, contracte laboral, etc.).

Si, per contra, no has rebut l’SMS de Salut, des del Departament ens indiquen que podeu intentar programar la vostra cita al web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat. En el supòsit que a l’entrar a la pàgina web trobis un missatge que et diu “No pots demanar cita”, s’han habilitat dues vies alternatives per poder-te vacunar: 

  1. Via preferent: Pots adreçar-te a un punt de vacunació poblacional sense cita (veure punts de vacunació per a professionals privats) amb el document de declaració responsable emplenat i un document acreditatiu que et permeti ser identificat com a professional sanitari (carnet col·legial, certificat de col·legiació, contracte laboral, etc.).
  2. Si per qüestió de distància geogràfica et resulta difícil poder-te desplaçar als punts de vacunació poblacional sense cita, podràs demanar hora al teu centre d’atenció primària per rebre la vacuna amb el i un document acreditatiu que et permeti ser identificat com a professional sanitari (carnet col·legial, certificat de col·legiació, contracte laboral, etc.).

Si tens qualsevol altre dubte, el Departament de Salut ha preparat unes FAQs que t’ajudaran a resoldre el teu problema particular. Pots consultar-les a https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/dosi-addiccional/

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×