La Nit de la Fisioteràpia i les ponències de la 10a Jornada NME, disponibles a FisioTV

Publicada el 22/12/2021

I abans que l’any finalitzi volem compartir amb vosaltres els vídeos de la 10a Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica del CFC, celebrada el passat 26 de novembre a l’hotel Hilton Diagonal Mar.

Per si no hi vau poder assistir o per si voleu tornar-les a recuperar, ja teniu disponibles al nostre canal FisioTV els vídeos de totes les ponències matinals, incloses la presentació i la cloenda i el vídeo-resum d’una trobada que va comptar amb la participació d’excepcionals ponents expertes en aquest camp.

De la mateixa manera, també podeu recuperar el vídeo corresponent a la Nit de la Fisioteràpia, un homenatge al conjunt de la professió, que va servir per conèixer els guanyadors del Premi June Nystrom i del Fisioterapeuta de l’Any 2021, i es va fer un reconeixement públic a les col·legiades i col·legiats jubilats i doctorats, als millors expedients acadèmics 2020-2021, als ajuts de recerca i als destinats als projectes solidaris.

Pel que fa a la Jornada, podeu recuperar les ponències de les companyes que, amb les seves intervencions, ens van permetre confeccionar un programa d’allò més atractiu per als assistents.

Ara ho podeu recuperar tot a FisioTV.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×