Es crea el Registre de fisioterapeutes que realitzen osteopatia

Publicada el 12/02/2021

El Col·legi, en compliment de les funcions que es recullen als seus Estatuts, ha de vetllar per promoure i facilitar la formació continuada de les col·legiades i col·legiats, fomentar la Fisioteràpia com mitjà adequat per a la millora de la salut de la ciutadania i vetllar perquè el seu exercici respongui a les necessitats de la societat.

L’osteopatia constitueix una pràctica realitzada per nombrosos fisioterapeutes que, mitjançant una formació postgraduada, la incorporen en els diferents procediments de Fisioteràpia.

L’evolució de la Fisioteràpia i la necessària ordenació de disciplines que representen una particularitat en la seva aplicació, precisen una regulació dins de la pròpia professió per garantir a la ciutadania l’acreditació formativa dels professionals que la practiquen, motiu pel qual hem creat el Registre de fisioterapeutes que realitzen osteopatia, que s’obrirà el 22 de febrer, i al qual us hi podeu inscriure a través del formulari que trobareu a la pàgina web del CFC a partir d’aquell dia, on haureu d’omplir totes les dades i adjuntar la documentació sol·licitada.

Per a més informació sobre els requisits formatius per poder pertànyer al Registre i altre contingut relacionat, cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×