Convocatòria per formar part del Grup de Treball de Fisioteràpia en l'àmbit escolar

Publicada el 02/02/2021

La Junta de Govern ha decidit crear el Grup de Treball de Fisioteràpia en l'àmbit escolar per tal de defensar els interessos de la nostra professió, motiu pel qual busquem col·legiades i col·legiats interessats a formar-ne part.

Per aquest motiu, des del 2 de febrer de 2021 i fins el 15 de febrer de 2021, ambdós inclosos, estarà obert el termini per enviar les sol·licituds al correu electrònic professional@fisioterapeutes.cat (l’assumpte del qual ha de ser Grup de Treball de Fisioteràpia en l'àmbit escolar).

El correu electrònic de les i els sol·licitants ha d’incloure el currículum i una carta de motivació.

Els objectius del Grup de Treball de Fisioteràpia en l'àmbit escolar és donar a conèixer la figura del fisioterapeuta dins dels diferents entorns de treball i la relació amb els alumnes, lluitar pel reconeixement del fisioterapeuta com a personal docent i demanar un sistema de retribució més just d’acord amb la feina realitzada, entre d’altres.

En un període no superior a trenta dies hàbils des de la data de finalització de la convocatòria, s’informarà a les i els sol·licitants si han estat admesos i es convocarà la primera reunió del grup.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×