Divulgació científica per a fisioterapeutes: PHYSIOCIENCIA

Publicada el 23/02/2021

PHYSIOCIENCIA és una plataforma que té com a objectius la divulgació de material educatiu i científic, donar a conèixer la ciència per al col·lectiu de fisioterapeutes i, sota aquest prisma, canviar el paradigma de formació dels nostres professionals, amb vídeos senzills, clars i molt explicatius. Una plataforma de formació continuada amb la qual estar actualitzat serà més fàcil. 

El CFC, perseverant sempre en la millora contínua dels serveis oferts al col·lectiu i amb el desig d’augmentar el grau de satisfacció d’aquests serveis, posa a l’abast de les seves col·legiades i col·legiats aquesta plataforma de la qual, estem segurs, en traureu molt profit.

Les col·legiades i els col·legiats tindran accés als continguts de la plataforma de formació continuada PHYSIOCIENCIA -en format llibre electrònic o vídeo animat- a través de la intranet del CFC i gaudiran mensualment d’una masterclass i de continguts exclusius molt aplicables i pràctics en el dia a dia i de temàtiques com la traumatologia, l’oncologia, la neurologia i l’esport. L’objectiu del CFC amb aquest servei és contribuir a la millora de la pràctica assistencial del col·lectiu dels fisioterapeutes catalans.

Podeu conèixer més què és i què trobareu a PHYSIOCIENCIA en aquest vídeo.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×