El degà es reuneix amb el president de la FCF per sol·licitar una llicència pròpia de ‘fisioterapeuta’

Publicada el 22/03/2021

El degà del Col·legi, Ramon Aiguadé, s’ha reunit aquest matí amb el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Sr. Joan Soteras. El motiu de la trobada ha estat abordar els canvis en el reglament de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), la qual, a instàncies del  Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas, ha decidit suprimir la llicència federativa d'ajudant sanitari, que a vegades era emprada per professionals no sanitaris per fer funcions tals com la de massatgista. De la mateixa manera, la RFEF ha decidit convertir la llicència d'ATS/fisioterapeuta –que fins ara era una de sola- en dues llicències independents.

Aquest canvi, que va ser aprovat el mes de desembre passat per la RFEF, s'ha de produir també a les federacions autonòmiques i entrarà en vigor la temporada 2021/2022. Pel que fa a la Federació Catalana de Futbol i les competicions que aquest ens regula, el canvi no es podrà fer efectiu fins que no sigui aprovat per l’Assemblea general, que està prevista per al mes de juny de 2021, si bé hem compartit amb el president la necessitat de ser implementat. Des del Col·legi agraïm la bona disponibilitat de la FCF i, en especial, del seu president, el Sr. Joan Soteras.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×