Jornades col·legials 2021. Reserveu-vos les dates!

Publicada el 23/03/2021

Després d’un 2020 en què vam haver d’aturar part de la formació que teníem prevista, el 2021, en la mida que la situació ens ho permeti i per anar recuperant certa normalitat, arriba carregat de jornades col·legials, que seran en format híbrid: presencial amb aforament limitat i en streaming. La primera serà la Jornada de Geriatria, prevista per al 15 de maig; a la tardor, concretament el 15 d’octubre, continuarem amb la Jornada de l’Esport, per finalitzar l’any amb la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica el 26 de novembre, dia en què també celebrarem la Nit de la Fisioteràpia 2021.

En el cas de la Jornada de l’Esport, la temàtica versarà sobre la prevenció i la readaptació. Per la seva banda, la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica girarà entorn del raonament clínic i l’evidència científica.

Esperem que ens acompanyeu en aquestes tres activitats en les quals hi participaran grans professionals i de gran rellevància dins del món de la fisioterapia. Us agraïm per endavant el vostre compromís amb el CFC i amb les activitats que organitzem, que són sempre un èxit gràcies a la vostra participació i implicació.

Així que, de moment, reserveu-vos aquestes dates!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×