Premis i homenatges a la professió, protagonistes de la Nit de la Fisioteràpia

Publicada el 25/03/2021

Atès que l’any passat va ser impossible de celebrar-ho a causa de l’estat d’alarma, la nit del divendres 14 de maig és l’escollida per celebrar la Nit de la Fisioteràpia 2020. Com és habitual, aquesta trobada serveix per homenatjar les col·legiades i els col·legiats jubilats i doctorats, i per reconèixer públicament els millors expedients acadèmics 2019-2020, el Fisioterapeuta de l’Any i el Premi June Nystrom.

El Premi June Nystrom és un guardó que distingeix i reconeix les i els fisioterapeutes que, per la seva trajectòria professional i la seva implicació amb la professió i el col·lectiu, han sumat valor a la fisioteràpia en tots els àmbits: social, professional, docent i científic. Enguany, la Junta de Govern ratifica atorgar el Premi June Nystrom de Fisioteràpia 2020 ex aequo a la companya Marta Casbas, pel seu entusiasme i dedicació i per ser referent dins l’àmbit de la fisioteràpia infantil i de l’educació; i al company Josep Medina, per la tasca que ha desenvolupat gran part de la seva vida laboral a l’Institut Guttmann i per ser un professional cabdal dins la fisioteràpia neurològica. Us donem l’enhorabona a tots dos!  

Per la seva banda, i fugint del que havia estat habitual fins ara, el premi al Fisioterapeuta de l’Any no guardonarà una persona en particular sinó a tot el col·lectiu de la Fisioteràpia, per la imprescindible tasca que han fet i fan treballant en primera línia en la cura i rehabilitació dels malalts de COVID-19. En aquest sentit, demanem a totes i tots els companys fisioterapeutes que ens enviïn fotografies en el seu entorn laboral acompanyades d’una frase personal que els inspiri, que els motivi, que els hagi ajudat a superar els moments tan durs que han viscut en el transcurs del darrer any. Ho podeu enviar al compte de correu comunicacio@fisioterapeutes.cat.

La Nit de la Fisioteràpia 2020, que s’iniciarà a les 18.30 h, tindrà lloc a l’hotel Majestic de Barcelona i estarà precedida per una Jornada d’homenatge territorial, en la qual diferents fisioterapeutes d’arreu del territori donaran el seu testimoni en directe.

Tot i haver hagut de posposar aquesta festa de la Fisioteràpia un any, estem molt contents de poder-la compartir, de nou, amb totes i tots vosaltres.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×