El CFC es reuneix amb l’Agència Catalana del Consum

Publicada el 29/03/2021

El passat dilluns 22 de març el degà del CFC, Ramon Aiguadé,  el secretari, Daniel Jiménez, el vocal de la Junta de Govern del CFC, Ismael Martí i Iván Marin com a representant de l’Àrea Professional del Col·legi, es van reunir amb la directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Sra. Montserrat Ribera, la subdirectora general d’Atenció al Consumidor, Sra. Marta Rovira i el subdirector general de Disciplina de Mercat, Sr. Albert Melià.

Des del CFC es va compartir la inquietud col·legial sobre la demora en la resolució dels expedients que des del Col·legi s’envien a l’Agència Catalana del Consum. També es va proposar la signatura d’un conveni entre ambdues entitats per veure com es pot actuar sobre les empreses que fan formació no reglada.

La reunió va acabar amb l’acord per ambdues parts de fer una segona trobada per analitzar l’evolució de les gestions iniciades en aquesta primera.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×