Tens un centre? Inscriu-lo al cens del Col·legi

Publicada el 21/04/2021

Des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya estem realitzant una campanya per aconseguir que tots aquells centres amb número de registre sanitari de Catalunya estiguin inscrits al cens de centres del Col·legi. Us volem remarcar la importància d’aquest fet, atès que d’aquesta manera podrem oferir les vostres dades a la ciutadania, que molt sovint contacta amb nosaltres quan busca un centre de fisioteràpia.

De la mateixa manera és important que aquells centres que ja estan registrats al CFC actualitzin les seves dades (àmbits d’actuació, professionals que hi treballen...) per tal que tota la informació de què disposem sigui correcta.

Estar inscrit al cens de centres del CFC us permetrà aparèixer al buscador de cens de centres de la pàgina web del CFC, així com poder tenir una placa que us acredita com a centre registrat al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, entre d’altres.

Aquí trobareu tota la informació i l’imprès de sol·licitud que heu d’omplir i enviar via correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat al Col·legi.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×