Campanya de la Renda 2020. Novetats sobre la Declaració de Renda de l’exercici 2020 per a fisioterapeutes

Publicada el 22/04/2021

Com cada any en aquestes dates, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) posa a disposició de les seves col·legiades i col·legiats el Servei de Confecció de la Declaració de la Renda, a través de les assessories fiscals de les diferents províncies.

Per gaudir d’aquest servei cal demanar cita prèvia o enviar l’imprès i la còpia de la documentació complementària per correu electrònic que, segons la província, són els següents:

Barcelona  rendabarcelona@fisioterapeutes.cat

Girona  rendagirona@fisioterapeutes.cat

Lleida  rendalleida@fisioterapeutes.cat

Tarragona  rendatarragona@fisioterapeutes.cat

Terres de l'Ebre rendaterresebre@fisioterapeutes.cat

En aquest sentit, la campanya de la Renda 2020 no té novetats normatives rellevants, però sí implicacions importants secundàries als cobraments dels ERTOs i a les ajudes per a autònoms, que comportarà que moltes més col·legiades i col·legiats tinguin l’obligació de presentar la declaració de renda.

Revisa els requisits abans de decidir no fer-la. En aquest sentit i per aclarir dubtes, està previst que l’assessor fiscal del CFC faci una conferència online el proper 5 de maig. Més endavant ja us donarem més informació al respecte.

Trobareu tota la informació necessària per dur-ho a terme, les adreces de contacte respectives (per a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) i les tarifes corresponents, en aquest enllaç.

El resultat de les declaracions serà presentat telemàticament des de cada assessoria, previ consentiment del col·legiat.

El servei de confecció de la Declaració de Renda 2020 estarà actiu des del 26 d’abril fins el 21 de juny de 2021.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×