La formació no s’atura!

Publicada el 26/04/2021

Malgrat la situació actual de pandèmia, que condiciona el format de moltes activitats, la formació del CFC no s’atura. En concret, aquest mes d’abril, les seccions de Terres de l’Ebre i Lleida han realitzat les seves jornades online.

El 10 d’abril la Secció Territorial de Lleida va organitzar la Jornada Fisioteràpia i tecnologia, el futur ja és aquí, que es va centrar en conèixer quines són les ajudes tecnològiques que ens permeten fer un pas endavant dins la vessant del diagnòstic de Fisioteràpia, tractament, prevenció i exercici terapèutic.

El 17 d’abril va ser el torn de la Secció Territorial de les terres de l’Ebre, que va organitzar la Jornada d’Abordatge de l’articulació temporomandibular, en la qual es van analitzar les darreres evidències científiques que demostren la importància d’aquesta articulació en tot el sistema de la columna cervical, l’estàtica i els mals de cap.

I finalment, i seguint amb les activitats formatives organitzades al mes d’abril pel Col·legi, la Comissió de Neurologia va organitzar el seu ja tradicional Meet Up, un espai d'interacció en què es va intentar trobar una solució conjunta i consensuada de diversos casos clínics per als quals i fins al moment havia estat difícil trobar un abordatge exitós o bé encara no s'havia trobat.

Us recordem que totes aquestes jornades les podeu recuperar al nostre canal de YouTube i, en breu, al renovat canal FisioTV.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×