Sessió informativa virtual sobre les novetats de la Declaració de la Renda 2020 per a fisioterapeutes

Publicada el 28/04/2021

Tal com us informàvem la setmana passada, des d’ahir 26 d’abril i fins el proper 21 de juny, està actiu el Servei de Confecció de la Declaració de la Renda al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) a través de les assessories fiscals de les diferents províncies.

En aquest sentit, i a fi d’aclarir dubtes, explicar qüestions específiques i pròpies de l’exercici 2020, us convidem a una sessió informativa virtual el proper 5 de maig de 2021 a les 14.00 h a través de la plataforma Zoom i a càrrec de l’assessor fiscal del CFC, Sr. Joan Sánchez, que explicarà com afecten els ERTOs i les ajudes rebudes durant la pandèmia a la Declaració de la Renda de l’exercici 2020 i què s’ha de tenir en compte per declarar tots els conceptes correctament.

La sessió servirà, també, per explicar el procediment a seguir per a aquelles persones interessades en fer ús del servei de confecció de la declaració de la renda del CFC.

Programa de la sessió

  1. Introducció.
  2. Tributació i recomanacions per a persones que han cobrat un ERTO.
  3. Tributació dels ajuts cobrats per autònoms i no autònoms.
  4. Novetats de la Declaració de la Renda 2020 i procediment a seguir amb el servei de confecció de la Declaració de la Renda del CFC.
  5. Torn de dubtes i preguntes de les i els assistents.

Esperem que sigui del vostre interès i poder comptar amb la vostra assistència.

Podeu fer la vostra inscripció a través del formulari d’inscripció que teniu disponible al web del Col·legi.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×