El degà del Col·legi es reuneix amb la directora general de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials

Publicada el 11/05/2021

Ahir dilluns 10 de maig, el degà del Col·legi, Ramon Aiguadé, es va reunir amb Montse Llopis, directora general d’ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials).

La trobada va servir per tractar diversos temes en els quals podem treballar conjuntament, tals com la col·laboració en projectes de formació, la borsa de treball i millorar l’atenció a l’usuari, les condicions laborals, les ràtios i les contraprestacions de la Generalitat.

També es va consensuar treballar el model d’atenció sociosanitària a la gent gran, així com intentar millorar les ràtios d’atenció al pacient geriàtric a les residències. De la mateixa manera, el degà va incidir en la necessitat de millorar les taules salarials dels convenis vigents.

ACRA és una organització empresarial sense ànim de lucre, fundada el 1989, que agrupa la majoria d’empreses i entitats del sector de l’assistència a la gent gran a Catalunya, com residències assistides, centres de dia, centres sociosanitaris, hospitals de dia, habitatges tutelats, tuteles, ajuda a domicili, tecnologies de suport i cura o teleassistència.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×