Segueix en directe la Nit de la Fisioteràpia

Publicada el 12/05/2021

Aquest divendres 14 de maig, a partir de les 18.30 h, el Col·legi celebra la Nit de la Fisioteràpia 2020, que es va haver de posposar en el seu moment a causa de les restriccions imposades per la COVID. Com és habitual, aquesta trobada serveix per homenatjar les col·legiades i els col·legiats jubilats i doctorats, i per reconèixer públicament els millors expedients acadèmics 2019-2020 i els guardonats amb premi al Fisioterapeuta de l’Any i el Premi June Nystrom. Aquest any, excepcionalment també hi haurà un reconeixement per als destinataris dels ajuts del CFC. Enguany podreu seguir en directe la Nit de la Fisioteràpia pel canal de YouTube del Col·legi.

El Premi June Nystrom és un guardó que distingeix i reconeix les i els fisioterapeutes que, per la seva trajectòria professional i la seva implicació amb la professió i el col·lectiu, han sumat valor a la fisioteràpia en tots els àmbits: social, professional, docent i científic. Enguany, la Junta de Govern ratifica atorgar el Premi June Nystrom de Fisioteràpia 2020 ex aequo a la companya Marta Casbas, pel seu entusiasme i dedicació i per ser referent dins l’àmbit de la fisioteràpia infantil i de l’educació; i al company Josep Medina, per la tasca que ha desenvolupat gran part de la seva vida laboral a l’Institut Guttmann i per ser un professional cabdal dins la fisioteràpia neurològica.

Per la seva banda, i fugint del que havia estat habitual fins ara, el premi al Fisioterapeuta de l’Any no guardonarà una persona en particular sinó a tot el col·lectiu de la Fisioteràpia, per la imprescindible tasca que han fet i fan treballant en primera línia en la cura i rehabilitació dels malalts de COVID-19.

La Nit de la Fisioteràpia 2020, que s’iniciarà a les 18.30 h, tindrà lloc a l’hotel Majestic de Barcelona i estarà precedida d’una Jornada d’homenatge territorial, en la qual diferents fisioterapeutes d’arreu del territori donaran el seu testimoni en directe. Recordeu que podeu seguir tot l’acte en directe al canal de YouTube del Col·legi.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×