Noves indicacions en relació a la campanya de vacunació

Publicada el 13/05/2021

En la línia de les comunicacions que hem emès les darreres setmanes, com sabeu, la campanya de vacunació està en constant canvi i actualització. En aquest sentit, us fem a mans la darrera informació que la Direcció General de Professionals de la Salut ens ha comunicat:

  • Es reprèn la vacunació dels professionals de la salut i sociosanitaris que encara no hagin rebut cap dosi i siguin majors de 16 anys (estudiantat assimilable per estar en pràctiques clíniques).
  • Les persones nascudes entre els anys 1961 i 1952 es podran vacunar aleatòriament amb la vacuna AstraZeneca o Pfizer depenent de l’oferta de vacunes en el punt demanat.
  • Us poden convocar via SMS o bé podeu demanar cita a través d’aquest enllaç

Teniu més informació relacionada amb el procés de vacunació aquí

El Col·legi ha col·laborat amb Salut per facilitar l’accés a la vacuna contra la COVID-19 a les i els fisioterapeutes col·legiats en actiu que fan pràctica assistencial i també al personal sanitari de centres sanitaris de l’àmbit privat.

Pots llegir tota la informació relativa als grups prioritzats a la darrera actualització del Ministerio (6) al següent enllaç

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×