Recupera la sessió informativa sobre les novetats de la Declaració de la Renda 2020 per a fisioterapeutes al web del CFC

Publicada el 19/05/2021

El passat 5 de maig, a fi de d’aclarir dubtes i explicar qüestions específiques i pròpies de l’exercici 2020, us convidàvem a una sessió informativa virtual a càrrec de l’assessor fiscal del CFC, Sr. Joan Sánchez.

A la sessió, el Sr. Sánchez va explicar a les i els assistents com afecten els ERTOs i les ajudes rebudes durant la pandèmia a la Declaració de la Renda de l’exercici 2020 i què s’ha de tenir en compte per declarar tots els conceptes correctament. També va explicar el procediment a seguir per a aquelles persones interessades en fer ús del servei de confecció de la Declaració de la Renda del CFC.

Ara ja podeu recuperar la sessió que va oferir l’assessor fiscal del CFC i aclarir o reforçar conceptes que no quedessin clars el dia de la sessió, o si no hi vàreu poder assistir. La teniu disponible en aquest enllaç del web del Col·legi.

Recordeu que des del 26 d’abril i fins el proper 21 de juny està actiu el Servei de Confecció de la Declaració de la Renda al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) a través de les assessories fiscals de les diferents províncies.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×