Comença l’administració de la segona dosi per als menors de 60 anys que van rebre una primera dosi d’AstraZeneca

Publicada el 25/05/2021

Finalment, i després de molt debat, el Departament de Salut inicia el procés d’administració de la segona dosi per als menors de 60 anys que van rebre una primera dosi d’AstraZeneca.

Tot just acabem de rebre una comunicació de la Direcció General de Professionals de la Salut en la qual ens comparteix aquest enllaç en el qual es pot trobar tota la informació en relació a la segona dosi per aquelles persones menors de 60 anys que varen ser vacunades en primera dosi amb A-Z.

La informació que conté inclou el procediment pels que rebutgin Pfeizer, els quals simplement ho han d’indicar en el moment d’arribar al punt de vacunació on s’hagi triat la cita i signar el consentiment informat (també disponible a l’enllaç) per tal de rebre A-Z.

Des de Salut es recomana que no es traspassin les 16 setmanes des de la primera dosi a l’hora de triar cita que, com sempre, es podrà obtenir bé mitjançant la recepció d’un SMS de Salut o, en el cas que el telèfon mòbil no estigui ben informat, a traves del web vacunacovidsalut.cat. L’activació del servei web començarà la tarda de dimarts 25 de maig.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×