Reunió amb Alzheimer Catalunya

Publicada el 11/06/2021

El degà del Col·legi, Sr. Ramon Aiguadé, es va reunir amb la Sra. Aurora Santín, directora general de la Fundació Alzheimer Catalunya, Paqui Gòmez, responsable de l'àrea d'Ajudar i Protegir, i Sònia Maymó, directora de l’Àrea de Persona, Família i Formació.

L’objectiu de la reunió va ser donar un nou impuls al conveni existent entre les dues entitats, conèixer els nous projectes en què participa la Fundació i valorar les opcions de col·laboració entre ambdues entitats en benefici dels seus membres, que van des de la col·laboració en activitats formació per a fisioterapeutes, per a cuidadors, a projectes de grups d’activitat física i d’altres que es concretaran properament.

Es reprenen així els contactes amb les associacions que la pandèmia havia aturat i que permetran endegar noves sinergies en favor dels pacients i també dels professionals que intervenen en la seva atenció.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×