Els tràmits amb l’Administració, en línia i amb certificat digital o certificat IdCat

Publicada el 11/06/2021

Com ja us vam indicar, a partir del 2 de novembre cal realitzar els tràmits amb l’Administració en línia i amb certificat digital o certificat IdCat.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Barcelona ens demana que, si sou persones jurídiques, us recordem la importància de donar-vos d'alta a la Plataforma de la notificació electrònica de l’Ajuntament de Barcelona per tal que puguin comunicar-se amb vosaltres per mitjans electrònics per tal que no patiu cap perjudici per no haver satisfet les seves obligacions amb ells.

Recordeu que es tracta d'una obligació legal, d'acord amb la Llei 39/2015, de procediment administratiu, que obliga les administracions públiques a utilitzar la notificació electrònica com a via de comunicació ordinària amb les persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i representants legals per consolidar un nou model de gestió pública, basat fonamentalment en el suport electrònic.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×