El Col·legi renova el conveni amb la URV

Publicada el 18/06/2021

El 17 de juny, el Col·legi i la Universitat Rovira i Virgili (URV) van signar la renovació del conveni marc de col·laboració entre ambdues entitats, que datava del 2014. El degà del CFC, Ramon Aiguadé, i la Sra. María José Figueras Salvat, rectora de la URV, van rubricar la renovació de l’acord, l'objectiu del qual es promoure actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població i col·laborar en temes científics i tecnològics d’interès comú, així com en l’impuls d’accions destinades a millorar les condicions de l’exercici professional dels fisioterapeutes.

El desenvolupament de les actuacions previstes entre ambdues entitats es durà a terme a través de convenis específics, que seran regulats i controlats per una comissió mixta integrada per dos representants de cada entitat, i que serà la que determinarà les normes de coordinació, execució i seguiment dels projectes que es decideixin posar en marxa.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×