Publicada la 18a Revista Científica del CFC

Publicada el 02/06/2021

Ja està disponible el número 18 de la Revista Científica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), que podeu descarregar-vos gratuïtament aquí i que inclou, com és habitual, articles originals, traduccions, abstracts en aquest número centrats en la COVID, consells d’experts per fer recerca, resums de congressos i treballs de finals de grau.

Ramon Aiguadé, degà del CFC i responsable de la Revista Científica, destaca a l’editorial, “l’aposta del CFC per l’evidència científica” atès que “és el camí a seguir per assolir la maduresa de la nostra professió”.

Recordeu que totes i tots podeu col·laborar i publicar a la Revista científica del CFC; hi ha diverses formes de fer-ho: enviant articles científics originals, fer resums d'articles, comunicar esdeveniments científics, enviar pòsters o comunicacions presentades a congressos, fer comentaris crítics de llibres, reportar experiències i casos clínics, etc.

Ho podeu fer enviant les vostres col·laboracions a revistacientifica@fisioterapeutes.cat i informar-vos de quines són les normes de publicació aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×