Dani Freixes, exvocal de la Junta, assisteix a una formació sobre els indicadors de qualitat assistencial en l’àmbit hospitalari, en representació del CFC

Publicada el 03/06/2021

El passat 29 de maig, Dani Freixes, exvocal de la Junta de Govern del CFC, va assistir, en representació del Col·legi, a una formació organitzada per la comissió de Qualitat del CGCF, que va reunir 22 fisioterapeutes de diferents àrees sanitàries, principalment supervisors d’hospitals públics de diferents comunitats autònomes.

L’objectiu principal de la formació era conèixer les eines que es poden fer servir per crear indicadors de qualitat assistencial. Després d’una primera part enfocada als conceptes teòrics de qualitat, la formació es va centrar en analitzar diferents eines de mesura de la qualitat a través d'indicadors. La tercera part de la formació, la més pràctica i d'aplicació dels coneixements adquirits, va consistir en un taller per identificar les necessitats per a la millora de la qualitat assistencial en l'àmbit de la fisioteràpia hospitalària. 

Els resultats obtinguts d’aquest taller han de servir per establir la base de treball per al grup de treball, un cop identificades les prioritats en les línies d’actuació sobre els temes que es consideren claus per a la millora de la qualitat assistencial en l’àmbit hospitalari.

La jornada, molt constructiva i enriquidora, va finalitzar amb el compromís de la Comissió de treballar sobre els temes exposats a la formació i amb l’entrega per a cada col·legi d’una còpia del treball realitzat pel Grupo de Práctica Básica Basada en la Evidencia y Calidad Asistencial en los Servicios de Salud, sobre indicadors clau en l’atenció hospitalària del SNS.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×