Donem un impuls als grups d’interès del Col·legi. Ens hi ajudes?

Publicada el 09/06/2021

Des del Col·legi, i amb l’objectiu promoure activitats i iniciatives per augmentar la notorietat i el coneixement de la professió de la fisioteràpia arreu de Catalunya, volem reactivar alguns grups d’interès així com crear-ne de nous. En concret, es tracta de reactivar el Grup d’Interès del Maresme, el del Vallès Oriental i el del Vallès Occidental, així com d’impulsar la creació del Grup d’Interès del Baix Llobregat.

Amb aquest objectiu hem programat diverses reunions (tant presencials com telemàtiques) per a aquelles i aquells col·legiats que voldrien formar-ne part. Si hi esteu interessats ompliu aquest formulari indicant a quina reunió voleu assistir.

Per ser membre d’un grup d’interès del Col·legi és requisit imprescindible viure o treballar a la comarca a la qual pertany el grup.

Us recordem que els grups d’interès són el resultat de la intenció de diversos fisioterapeutes d'una àrea determinada de donar a conèixer i fomentar la professió dins del seu àmbit geogràfic concret. Duen a terme activitats i iniciatives per augmentar la notorietat i el coneixement de la professió i són la cara de la Fisioteràpia i del Col·legi al seu territori.

A més, les seves finalitats seran constituir un fòrum de tractament i discussió dels aspectes encomanats rellevants en el seu àmbit territorial, i proposar activitats de difusió de la Fisioteràpia, formacions  i actes d’interès en el seu àmbit territorial.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×