Donem un nou impuls als grups d’interès del Col·legi

Publicada el 12/07/2021

Des del Col·legi, i amb l’objectiu de donar un nou impuls als grups d’interès del Col·legi i per tal de promoure activitats i iniciatives per augmentar la notorietat i el coneixement de la professió de la fisioteràpia entre la població d’arreu de Catalunya, vam posar en marxa la reactivació d’alguns grups d’interès així com la creació de nous. Tot i que la intenció era fer-ho a inicis del 2020, vam haver d’esperar fins a aquest mes de juny per realitzar diverses reunions amb aquelles i aquells col·legiats que estaven interessats a formar-ne part. En concret, ens vam trobar amb els companys del Maresme el dia 14, amb els del Vallès Oriental el 16, el 28 amb els del Vallès Occidental, per finalitzar el dia 30 amb les companyes i companys del Baix Llobregat.

Està previst que passat vacances, aquests grups es tornin a reunir. En el cas que us interessi assistir-hi, estigueu atents als canals de comunicació del CFC on us informarem puntualment de les dates.

Us recordem que els grups d’interès són el resultat de la intenció de diversos fisioterapeutes d'una àrea determinada de donar a conèixer i fomentar la professió dins del seu àmbit geogràfic concret. Duen a terme activitats i iniciatives per augmentar la notorietat i el coneixement de la professió i són la cara de la Fisioteràpia i del Col·legi al seu territori. A més, les seves finalitats seran constituir un fòrum de tractament i discussió dels aspectes encomanats rellevants en el seu àmbit territorial, i proposar activitats de difusió de la Fisioteràpia, formacions  i actes d’interès en el seu àmbit territorial.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×