El Grup de Treball de Marxa Nòrdica del CFC presenta la Guia de Marxa Nòrdica

Publicada el 12/07/2021

Després d’haver hagut de posposar la seva presentació a causa de les restriccions imposades per la pandèmia, el passat 29 juny finalment es va poder presentar la Guia de Marxa Nòrdica, elaborada pel Grup de Treball de Marxa nòrdica del Col·legi en una acte al qual hi va assistir el Dr. Alex Pasarín, cap del Servei de Rehabilitació i Medicina Física i coordinador del laboratori UProof de biomecànica clínica de l’Hospital Sant Rafael de Barcelona.

El degà del CFC, Ramon Aiguadé, juntament amb integrants del GT de Marxa nòrdica, Anna Gey, Núria Santaulària, Thaïs Camps, Oscar Gasquez i Marta Rispa, com a coordinadora, va fer la presentació del volum en un acte en el qual es va tenir un sentit record per la Charo Lopez, integrant del Grup de Treball i traspassada durant la confecció de la guia.

El degà del Col·legi va voler felicitar al grup per la tasca desenvolupada en l’elaboració de la guia i es va comprometre a què aquesta guia no sigui la culminació d’un projecte, sinó l’inici de moltes activitats gràcies a la ferma aposta del CFC per la marxa nòrdica en tant que exercici terapèutic i, per tant, eina de salut.

Durant la trobada, els diversos integrants del grup de treball es van succeir a l’estrada per explicar, entre d’altres, la història de la marxa nòrdica, les diverses tècniques que hi ha, els continguts de la guia, els beneficis i l’aplicabilitat de la marxa nòrdica tant en centres privats com en l’àmbit hospitalari.

Per finalitzar l’acte, el degà va donar les gràcies als assistents i al propi grup i els va animar “a què fessin divulgació de la marxa nòrdica entre d’altres professions per tal que coneguin tot el que podem fer els fisioterapeutes”.

Podeu recuperar l’acte de presentació de la Guia de Marxa Nòrdica aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×