#JoEmVacuno. El testimoni de cinc fisioterapeutes

Publicada el 15/07/2021

Sabem que fa més d’un any que estem vivint un repte colossal que ens ha obligat, com a societat, a fer un esforç per adaptar-nos a la nova realitat. Òbviament, als fisioterapeutes també ens ha tocat fer aquesta adaptació, però a nosaltres, amb un plus afegit, atès que som personal sanitari. És per aquest motiu, que ens fa molta il·lusió presentar-vos un projecte en el qual fa mesos que estem treballant. Un vídeo que recull el testimoni de cinc fisioterapeutes d’arreu de Catalunya que han volgut compartir amb nosaltres les seves sensacions. La Noèlia, la Clara, el Marc, el Pol i el Daniel ens han volgut explicar què suposa per a ells poder estar vacunats, com els ha afectat la COVID en el seu dia a dia, la importància d’estar vacunats i com valoren les gestions fetes pel Col·legi per coordinar la campanya de vacunació. Seguretat, tranquil·litat i protecció han estat els conceptes més emprats per ells per definir com se senten després d’haver rebut les dues dosis i tots cinc coincideixen en la importància de la vacunació per protegir-nos, atès que és la millor estratègia de què disposem ara mateix per lluitar contra la pandèmia. A més, el nostre comportament és un exemple per a la ciutadania i és clau per consolidar la confiança en les vacunes.

Sembla que ja fa molt temps, però va ser al mes de gener quan, amb l’inici de la vacunació del personal sanitari, aquells fisioterapeutes que treballaven en centres del sistema públic de salut i residències de gent gran van rebre la seva primera dosi. Després, i gràcies a la col·laboració entre el Departament de Salut i el Col·legi, els va seguir tot el col·lectiu de la fisioteràpia. Ara podem dir, orgullosos, que el 94,32% dels fisioterapeutes que han sol·licitat la vacunació a través del CFC ja tenen la primera dosi i el 94% ja té la pauta completa.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×