L’Ajuntament de Barcelona atorgarà subvencions per donar suport a la reactivació d’establiments d’economia de la ciutat

Publicada el 21/07/2021

Les aturades i afectacions provocades per la COVID-19 han generat situacions econòmiques complicades per a molts comerços de la ciutat, entre els quals, els centres i consultes de fisioteràpia.

En aquest sentit i per ajudar a pal·liar aquesta situació, us comuniquem que l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha obert una convocatòria per l’atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d’establiments d’economia local. En concret es tracta d’un paquet de 12.000.000 euros que es destinaran a actuacions de reactivació i normalització de l’activitat econòmica de l’establiment amb millors condicions de competitivitat, salubritat, sostenibilitat, digitalització i accessibilitat. 

Poden sol·licitar la subvenció les persones físiques o jurídiques que siguin titulars de l’activitat econòmica dels establiments d’economia local en planta baixa o a peu de carrer a la trama urbana de la ciutat de Barcelona.

La data límit per presentar les sol·licituds per a l’obtenció de la subvenció finalitza el 30 de juliol.

Pots obtenir més informació aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×