Vacunem-nos!

Publicada el 12/08/2021

Des de l’inici de la campanya de vacunació, el Col·legi va insistir en la necessitat que tots els professionals sanitaris es vacunessin. Per això, en una iniciativa pionera a Europa liderada pel president del COMB, Dr. Jaume Padrós, i amb la participació, entre d’altres, del Dr. Antoni Trilla, la Dra. Magda Campins, el Dr. Bonaventura Clotet i la fisioterapeuta Marta Sabaté, els col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya vam unir forces amb l’objectiu comú de promoure la vacunació entre les nostres col·legiades i col·legiats enfront la COVID-19 i ho vam fer amb el vídeo #RaonsperVacunarme.

Posteriorment, vam publicar un vídeo propi que recull el testimoni de cinc fisioterapeutes d’arreu de Catalunya que van voler explicar-nos com els ha afectat la COVID en el seu dia a dia, la importància d’estar vacunats i com valoren les gestions fetes pel Col·legi per coordinar la campanya de vacunació.

Gràcies a la col·laboració entre el Departament de Salut i el Col·legi, podem dir, orgullosos, que el 94,32% dels fisioterapeutes que han sol·licitat la vacunació a través del CFC ja tenen la primera dosi i el 94% ja té la pauta completa. Però encara no som totes ni tots. I cal arribar a un 100%.

És per aquest motiu, que seguim insistint en la necessitat que totes i tots els fisioterapeutes tingueu la pauta completa, embarassades incloses. Per compromís ètic, per confiança en la ciència, pels pacients que tant han patit, pels companys, per la família, per les persones grans, pels infants, per seguretat, per compromís, per solidaritat...

Els professionals de la salut juguem un paper clau en la lluita contra la pandèmia. El nostre comportament és un exemple per a la ciutadania. Vacunem-nos!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×