Meet&Science, la nova aposta del Col·legi

Publicada el 01/09/2021

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya posa en marxa un nou projecte, el Meet&Science. Es tracta de trobades científiques informals i en forma de debat que tenen com objecte d’interès diferents aspectes de la fisioteràpia i la ciència com a nexe d’unió. Les trobades pretenen connectar fisioterapeutes i estudiants amb professionals sanitaris de referència, des de clínics fins a investigadors i científics de diferents àmbits d’actuació de la fisioteràpia.

L’objectiu de les sessions és oferir un ambient de debat distès i obert que permeti contrastar opinions i compartir experiències, tot plegat amb el propòsit clar d’incentivar el pensament crític, acostar la retòrica acadèmica a la realitat clínica, actualitzar els coneixements sobre els temes debatuts, contribuir a una fisioteràpia moderna i basada en l’evidència científica més recent i la creació de networking entre diferents professionals.

Actualment, a causa de les restriccions relacionades amb la COVID-19, les trobades es realitzaran en format digital amb retransmissió en directe. En un futur, la intenció és fer-les en espais agradables i relaxants, que contribueixin a estimular el pensament crític, com bars, galeries d’art, pop-up stores, etc.

La primera sessió tindrà lloc el proper 28 de setembre a les 20.00 h i el tema de debat serà l’abordatge i l’educació en el dolor. Els ponents seran la Cristina Arjonilla i en Roy la Touche.

Si esteu interessats a assistir-hi, podeu trobar més informació aquí.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×