Convocat el Premi Dr. Rodrigo Miralles de recerca en Fisioteràpia 2021

Publicada el 10/09/2021

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMCS) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) convoca, un any més, el Premi Dr. Rodrigo Miralles de recerca en Fisioteràpia, dotat amb 1.500 euros i que reconeix treballs de recerca realitzats per estudiants del grau de fisioteràpia o fisioterapeutes que hagin realitzat un treball de recerca durant els estudis universitaris o en els cinc anys de postgraduació.

El treball ha de versar sobre qualsevol tema relacionat amb la fisioteràpia, tot i que es prioritzen els àmbits de la fisioteràpia en traumatologia i ortopèdia, l’ortopèdia infantil i la biomecànica clínica. Hi ha temps per entregar-los fins el 26 d’octubre.

Aquest premi homenatja la figura del doctor Rodrigo Miralles (1944-2015), referent català en cirurgia ortopèdica i traumatologia, professor de la URV i degà durant vuit anys, que sempre va donar exemple de curiositat, de recerca de la qualitat i d'esperit divulgador i des dels seus inicis va donar suport i va motivar a diverses generacions de fisioterapeutes a preguntar-se el perquè de les coses, a divulgar les troballes científiques i a implicar-se en recerca de qualitat. Aquest premi vol mantenir, precisament, l'esperit motivador del Dr. Miralles per fomentar la recerca.

Podeu trobar les bases de la convocatòria i la sol·licitud a https://www.fmcs.urv.cat/ca/programes/rodrigo-miralles/

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×