Descompte del 40% en la inscripció en línia al Sports Tomorrow Congress organitzat pel Barça Innovation Hub

Publicada el 13/09/2021

Des del 2016, Barça Innovation Hub reuneix el món de l’esport per abordar temes i problemes de l’actualitat, descobrir les tendències més innovadores i revolucionàries, i aprofundir en els reptes més importants que marcaran el futur.  

Aquest any, l’Sports Tomorrow Congress (STC) se centra en les Dones Atletes (Wom+n) i analitzarà tècniques personalitzades, estratègies, coneixements i recerca específics. Un dels objectius principals és crear un espai que impulsi els avenços en el món de l’esport, incidint, en aquesta edició, en la igualtat de representació i d’oportunitats a l’esport femení en totes les seves àrees.

L’edició STC 2021 se celebrarà entre el 8 i el 12 de novembre i el seu format és híbrid. Ofereix la possibilitat d’assistir de forma presencial al Camp Nou o bé de forma virtual des de qualsevol lloc del món en què et trobis.

El congrés consta de 9 àmbits, a fi d’analitzar en profunditat els principals temes del sector dels esports, i s’adreça, entre altres professionals del món de l’esport, a fisioterapeutes.

El Col·legi de Fisioterapeutes, com a col·laborador en aquesta edició del Congrés STC21, ofereix a les seves col·legiades i col·legiats un descompte del 40% del tiquet en línia del congrés. Accedeix al codi descompte a través del Club CFC.

Vols compartir coneixement amb experts de tot el món i dels millors clubs esportius? Accedeix al web i fes la teva inscripció.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×