La 3a Jornada de Fisioteràpia de l’Esport, cita ineludible per al 15 d’octubre

Publicada el 16/09/2021

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona serà la seu que acollirà la 3a Jornada de Fisioteràpia de l’Esport (#FisioEsportCFC), una cita ineludible per a tots els professionals de la fisioteràpia.

Aquesta tercera jornada comptarà amb la participació d’excepcionals ponents i experts en aquest camp que oferiran la visió sobre les últimes tècniques i tendències que són protagonistes en la fisioteràpia esportiva. Entre els temes que s’analitzaran, hi trobem la fisioteràpia aplicada a l’escalada, la recuperació funcional de lesions d'espatlla en esports overhead, la readaptació de les lesions miofascials del tríceps sural, l’abordatge de la pubàlgia en el futbol,  la patologia del soli en el Return to Play, la utilització del GPS com una eina per reduir el risc de lesions i monitoritzar el procés de readaptació, el running i el sol pelvià, l’entrenament HIIT, la detecció de factors de risc en el futbol, els esquinços de turmell en esports de pista i el treball de la musculatura inspiratòria en esportistes d'elit.

La Jornada, que començarà a partir de les 9 del matí i s’acabarà a les 19 de la tarda, s’organitzarà en ponències a la sala plenària durant la sessió matinal i diferents masterclass durant la sessió de tarda. Comptarem amb la presència d’Anna Bonet, Alberto Sánchez Sierra, Laureà Palmer, Núria Carnicero, Joaquín Domínguez, Blanca de la Cruz, Marina Guallar, Blanca Bernal, Miquel A. Cos, Daniel Sánchez i Erica Hernández.

Podeu consultar el programa complet de la Jornada així com fer la vostra inscripció a http://iiiesport.fisioterapeutes.cat/ca/.

L’import de la inscripció a la jornada es destinarà íntegrament a projectes de caire social en fisioteràpia.

Recordem també que aquesta tardor el Col·legi durà a terme un intens programa de trobades i jornades formatives amb la celebració, el 26 de novembre, de la desena Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica, de la qual també n’informarem puntualment.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×