8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia

Publicada el 06/09/2021

El proper dimecres 8 de setembre se celebra i commemora el Dia Mundial de la Fisioteràpia, celebració de la qual totes les i els fisioterapeutes ens en fem ressò anualment.

L’enfocament del Dia Mundial de la Fisioteràpia d’aquest any és la rehabilitació i el Long COVID o COVID persistent. El paper del col·lectiu fisioterapeuta en el tractament i maneig de les persones afectades per la COVID persistent.

És una data que com a fisioterapeuta segur recordes, una oportunitat per al nostre col·lectiu a nivell global de crear consciència sobre la contribució crucial que fa la fisioteràpia per mantenir el bon estat de salut de les persones des dels nostres àmbits d’actuació, afavorint la seva mobilitat i la seva independència.

Per primera vegada tots els materials que la World Physiotherapy ha preparat per commemorar el nostre dia i compartir la campanya a cada territori, estan disponibles en català gràcies a la traducció i gestions que hem realitzat des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i al suport rebut de l’AEF (Asociación Española de Fisioterapeutas).

Aquest material, disponible en castellà i català, el podeu descarregar, imprimir per a les vostres consultes de fisioteràpia i compartir amb el vostre entorn professional i personal si ho desitgeu.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×