Segona trobada de les i els integrants dels grups d’interès

Publicada el 07/09/2021

Des del Col·legi, i amb l’objectiu de promoure activitats i iniciatives per augmentar la notorietat i el coneixement de la professió de la fisioteràpia arreu de Catalunya, vàrem dur a terme una acció de comunicació entre el nostre col·lectiu a fi de reactivar alguns grups d’interès (Grup d’Interès del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental) i alhora crear-ne de nous, com el Grup d’Interès del Baix Llobregat.

Amb aquest objectiu, durant els mesos de juny i juliol es van celebrar diverses reunions per a aquelles i aquells col·legiats interessats a formar-ne part.

Durant el mes de setembre aquests grups fan la seva segona trobada amb la qual consolidaran la seva formació com a grup. En el cas que us interessi assistir-hi, formar-ne part o conèixer les accions i activitats que s’impulsaran des dels diferents grups, anoteu les dates:

  • 14 de setembre, reunió del Grup d’Interès del Maresme
  • 20 de setembre, reunió del Grup d’Interès del Vallès Occidental
  • 21 de setembre, reunió del Grup d’Interès del Baix Llobregat
  • 22 de setembre, reunió del Grup d’Interès del Vallès Oriental

Si hi esteu interessades o interessats ompliu aquest formulari indicant a quina reunió voleu assistir.

Per ser membre d’un grup d’interès del Col·legi és requisit imprescindible viure o treballar a la comarca a la qual pertany el grup.

Us recordem que els grups d’interès són el resultat de la voluntat de diversos fisioterapeutes d'una àrea determinada de donar a conèixer i fomentar la professió dins del seu àmbit geogràfic concret. Duen a terme activitats i iniciatives per augmentar la notorietat i el coneixement de la professió i són la cara de la fisioteràpia i del Col·legi al seu territori.

A més, les seves finalitats seran constituir un fòrum de tractament i discussió dels aspectes encomanats rellevants en el seu àmbit territorial, i proposar activitats de difusió de la fisioteràpia, formacions  i actes d’interès en el seu àmbit territorial.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×