El CFC posa en marxa el seu Comitè d’Ètica en Recerca (CER)

Publicada el 10/01/2022

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya us presenta el Comitè d’Ètica en Recerca (CER) així com els membres que el componen. El CER és un òrgan col·legial i independent, la missió del qual serà l’avaluació i quantificació de projectes, i desenvoluparà les seves funcions amb plena transparència sobre matèries relacionades amb les implicacions ètiques de la recerca.

Amb la creació del CER, les i els fisioterapeutes col·legiats que ho necessitin tindran la possibilitat de fer consultes, rebre assessorament i dictamen dels seus projectes de recerca en fisioteràpia, sempre que es desenvolupin en entitats que no disposin de CEIC o CER propi.

Per tal de sol·licitar l'avaluació d'un projecte de recerca cal enviar el full de sol·licitud de dictamen juntament amb una memòria completa del projecte per correu electrònic a recerca@fisioterapeutes.cat

Els models de sol·licitud, així com les guies de presentació, materials de recurs i dates d'enviament del projecte es troben en aquest enllaç.

Els membres que formen part del CER són doctores i doctors fisioterapeutes de diverses institucions del territori català i estan coordinats per l’assessor de recerca del CFC, Javier Jerez.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×