Enquesta per establir estratègies d'abordatge contra les agressions a fisioterapeutes

Publicada el 11/01/2022

Com a part d'un projecte de recerca de la Universidad de da Coruña i del Grup de Treball de seguiment d'agressions a fisioterapeutes del CGCF, us fem a mans una enquesta sobre els episodis de violència cap als professionals de la fisioteràpia a Espanya, a la qual us demanem  que li dediqueu uns minuts atesa la seva importància.

Aquesta enquesta es realitza per donar continuïtat al projecte presentat i aprovat a l'assemblea general del CGCF del 20 de març del 2021 en el que participa de forma activa el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC).

T’informem que l’enquesta és absolutament anònima, però extremadament útil i necessària perquè se n'extrauran dades rellevants per establir estratègies d'abordatge contra les agressions a fisioterapeutes. Us recomanem que llegiu amb calma tot el seu contingut, i recordeu que cal finalitzar-la i prémer ‘ENVIAR’ perquè les teves respostes quedin enregistrades.

L'enquesta estarà activa fins al 13 de març del 2022.

Gràcies per la teva col·laboració! 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×