El Col·legi ofereix 10 beques per assistir a la 34a edició de la Reunió Anual de la EACD

Publicada el 25/01/2022

Tal com vam informar el mes d'octubre, del 18 al 21 de maig de 2022, Barcelona acollirà la 34a edició de la Reunió Anual de la EACD (European Academy of Childhood Disability).

D'acord amb les línies estratègiques de foment de la formació continuada i amb l'afany de fer més assequible aquest congrés, el Col·legi ofereix 10 beques per a col·legiades i col·legiats amb un descompte del 50% del preu de la inscripció.

Com us indicàvem a la comunicació del mes d'octubre, el requisit indispensable per tal de poder optar a la beca era la  presentació i acceptació per part de la EACD de les vostres comunicacions lliures o pòsters. Des del passat 17 de gener la EACD ha iniciat la comunicació d'acceptació a les i els interessats. En el cas que vulgueu gaudir d'una de les 10 beques que ofereix el Col·legi, cal que envieu el justificant d’acceptació del vostre pòster o comunicació lliure i el justificant de pagament de la inscripció a la 34a Reunió Anual de la EACD al compte de correu electrònic comunicacio@fisioterapeutes.cat. L'atorgament de les beques serà per estricte ordre de recepció de sol·licituds amb la documentació requerida.

El programa de la Jornada buscarà oferir una visió global innovadora i completa dels avenços en recerca bàsica, translacional i clínica. Es podran discutir els nous desenvolupaments en el diagnòstic, la pràctica i la gestió de la discapacitat infantil, promovent els més alts estàndards d’atenció i suport als pacients i famílies.

La 34a Reunió Anual de la EACD també proporcionarà una plataforma interdisciplinària clau per a tots els participants, no només per compartir coneixements i els avenços més recents, sinó també per debatre reptes pràctics del món real.

Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×