El Col·legi et convida a l’exposició “Human Bodies”

Publicada el 31/01/2022

Per tal de fer un Col·legi més proper i poder-nos trobar presencialment, hem preparat una activitat de caire lúdic i cultural. Concretament i, per segona vegada, hem organitzat una visita a l’exposició “Human Bodies”, al CC Las Arenas de Barcelona, per als propers 25 i 26 de febrer de 2022. La visita, que tindrà una durada de 90 minuts aproximadament, s’iniciarà a les 19.30 h.

L’activitat és exclusiva i gratuïta per a tots els col·legiats i col·legiades. Si hi esteu interessats us podeu inscriure aquí. Les entrades (fins a un màxim de 100 per dia) s’atorgaran per rigorós ordre de recepció de la inscripció i només se’n podrà sol·licitar una per col·legiat. Caldrà presentar el DNI a la taquilla de l’exposició el dia de la visita.

Aquesta mostra –pensem que idònia per al nostre col·lectiu- compta amb 12 cossos complets i més de 150 òrgans que ens mostren el funcionament de l’interior del cos humà, i suposa una experiència que permet conèixer tot allò que amaga la pell i, al mateix temps, gaudir de l’espectacle de la vida com mai abans.

Us hi esperem! És una de les últimes oportunitats que tindreu de visitar l’exposició atès que després de més de 3 anys a Barcelona, Human Bodies deixarà la ciutat comtal el dia 12 de juny.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×