El CFC més solidari

Publicada el 05/01/2022

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) va celebrar el DIFT (Dia de la Fisioteràpia) 2021 amb una sèrie d’activitats organitzades per les seves seccions territorials. Activitats pensades per apropar al conjunt de la població els beneficis de la fisioteràpia per millorar la seva salut i, també, per ser solidaris formant part d’aquestes activitats.

La recaptació recollida per cada secció territorial s’ha destinat a una ONG del seu territori corresponent, 4 en total. L’AECC per la Secció del Camp de Tarragona, l’associació AFATE per la Secció de les Terres de l’Ebre, l’associació Impulsa’t per la Secció de Girona i l’associació Estel per la Secció de Lleida. La Junta de Govern del CFC  va decidir arrodonir fins a 500 euros l’import destinat a cada ONG.

Com ja sabeu, i hem explicat en diverses ocasions, el cobrament de les inscripcions a les diverses jornades col·legials celebrades durant l’any es destinen a fins solidaris, i 2021 no ha estat menys! Els diners recollits amb les inscripcions a la Jornada de l’Esport i a la Jornada de Neuromusculoesquelètica enguany s’han entregat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Un import total de 5.000 euros que són la col·laboració del nostre col·lectiu a aquesta entitat.

Gràcies, fisioterapeutes! Hem tornat a aconseguir un doble objectiu: fer divulgació de la  fisioteràpia i posar el nostre granet de sorra en projectes solidaris!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×