La reunió anual de la ST de Girona del CFC inclou una conferència sobre hipoteràpia

Publicada el 10/10/2022

El passat dissabte 8 d’octubre, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) va celebrar la seva reunió anual, tot  fent una breu explicació de la Secció, objectius, dades col·legials de Girona, convenis amb el Fòrum sanitari i el DipSalut, activitats realitzades al llarg del 2022, propostes de formació per al 2023 i els serveis d’assessoria de què disposen.

Seguidament vam compartir un esmorzar, moment que ens va servir per poder parlar de forma distesa als membres de la secció, les conferenciants de la Comissió d’Hipoteràpia i els assistents.

La Laura Pérez i la Carla Cendrós, de la Comissió d’Hipoteràpia, van procedir a realitzar la conferència de “Hipoteràpia i la seva actualitat”. Ens van parlar de les característiques dels cavalls, dels usuaris, tipus d’intervencions i l’actualitat de la hipoteràpia. En tot moment es van mostrar molt entregades i agradables, viuen amb passió la seva professió i àmbit d’actuació, cosa que saben transmetre perfectament.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×