En defensa de la dignitat de la fisioteràpia

Publicada el 18/10/2022

Des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya volem expressar el nostre profund malestar i tristesa per les afirmacions que el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya (COPLEFC) ha realitzat al seu web i a les seves xarxes socials.

Un col·lectiu que hauria d’estar construint ponts i enllaços amb el nostre amb l’objectiu de treballar pel bé de la població no hauria de fer aquest tipus d’afirmacions que menystenen el col·lectiu dels i les fisioterapeutes.

Tant educadors físics com fisioterapeutes sabem perfectament fins a on arriben les nostres competències, motiu pel qual considerem que la publicació feta pel COPLEFC atenta contra la dignitat de la professió de la fisioteràpia, que representa més de 12.000 fisioterapeutes a Catalunya.

Demanem al COPLEFC una disculpa pública, especialment a tot el col·lectiu de fisioterapeutes, però també a la resta de col·lectius sanitaris. De la mateixa manera també demanem la correcció d’aquestes afirmacions que, en comptes de construir vincles, només contribueixen a la discòrdia i confonen la població.

Junta de Govern
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×