Els col·legis professionals catalans implicats en la salut pública ens unim per reclamar que la futura Agència Estatal de Salut Pública s’ubiqui a Catalunya

Publicada el 10/11/2022

Els col·legis sanitaris catalans implicats en la salut pública a Catalunya ens hem unit i hem emès un comunicat conjunt per mostrar el nostre suport al Govern de Catalunya per tal que faci possible la ubicació de la futura Agència Estatal de Salut Pública (AESAP) al nostre país.

El comunicat incideix en què “Catalunya ha tingut sempre una llarga tradició i un paper molt actiu en el desenvolupament de les estructures sanitàries”. De la mateixa manera, “és un referent en l’àmbit acadèmic i de recerca, i capdavantera en matèria de salut pública, amb el desenvolupament de projectes de recerca i de cooperació internacional i d’activitats docents de gran qualitat i nivell”.

El comunicat repassa molts dels motius pels quals Catalunya té totes les condicions necessàries per acollir la futura Agència Estatal de Salut Pública (AESAP) i per aquestes raons, com a institucions col·legials professionals implicades en la salut pública i en la salut de tothom i reconeixent la importància cabdal i estratègica de l’AESAP, donem tot el nostre suport al Govern de Catalunya per tal que faci possible la ubicació de la futura agència a Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×