Arrenca el primer voluntariat per tractar persones afectades de Pell de Papallona

Publicada el 11/11/2022

El mes de febrer d’enguany, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i les ONG DEBRA Pell de Papallona i Go2, en el marc de la iniciativa posada en marxa conjuntament per les tres entitats, van organitzar una Jornada, l’objectiu de la qual era donar el tret de sortida al projecte de voluntariat pel qual fisioterapeutes col·legiats/des poguessin tractar persones afectades de Pell de Papallona de tot el territori català. Els que no vau poder assistir a la Jornada, però esteu interessats a recuperar-la, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç.

Com a resultat d’aquesta jornada, us informem que el passat 27 d’octubre va tenir lloc la primera sessió de fisioteràpia a una de les usuàries afectades d’aquesta malaltia amb la bona acollida i satisfacció d’ambdues parts.

En cas que tu també en vulguis formar part d’aquesta Borsa de voluntariat, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant aquest correu electrònic professional@fisioterapeutes.cat

Us recordem que la Pell de Papallona o Epidermòlisi bullosa és una malaltia rara, genètica i incurable a dia d'avui, que afecta 500 persones a Espanya, i que es caracteritza per l'extrema fragilitat de la pell de totes aquelles que la pateixen. La fisioteràpia té un paper clau en la prevenció de les deformitats i retraccions musculars, que són algunes de les conseqüències habituals de la patologia.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×